کارآفرین

10 ویژگی یک کارآفرین

چند بار با خود گفته اید موفقیت همیشه آسان است؟ کارآفرینان با روند و موفقیت هایشان شناخته می شوند ، اما به ندرت در طول سفر ویژگی ها ، تجربیات یا چالش های یکسانی دارند. آنچه ویژگی های شخصیتی کارآفرین را مشخص می کند ، در عمل توانایی ادغام منحصر به فرد آنها با فضای خالی و پیش بینی نشده بازار است.

صفات مشترک کارآفرینان کدامند؟

گرچه تجار موفق به هر شکل ، اندازه ، پیشینه و شخصیتی متفاوت هستند ، اما برخی از ویژگی های مشترک یک کارآفرین وجود دارد که بسیاری از آنان شرح داده شده اند:

1. شور

کارآفرینی که فقط برای کسب درآمد وارد حرفه می شود ، به ندرت این کار را می کند. ” وقتی اشتیاق خود را دنبال می کنید ، هدف خود را برای شروع یک تجارت موفق به هدف نهایی خود در زندگی متصل می کنید ، چه این برای تأثیر در جامعه شما ، رسیدن به آزادی مالی یا زمان بیشتری برای گذراندن با خانواده باشد.

2. نوآوری

کسانی هستند که برای هدایت و تفکر خارج از چارچوب به دنیا آمده اند. اینها افرادی هستند که به نظر می رسد همیشه بینشی دارند که هیچ کس هنوز تصور نکرده است و یا می تواند گام های صحیحی را برای رسیدن به آنجا پیش ببرد یا افرادی را که می توانند پیدا کند. اینها افرادی هستند که بصورت طبیعی مبتکر هستند. آنها می دانند که اگر بتوانید بیش از هر کس دیگری ارزش خود را در صنعت خود ارائه دهید ، یک مارک تجاری خواهید ساخت و تسلط خواهید یافت.

3. گرسنگی یا تشنگی

این روزها موفق ترین کارآفرینان در عضر فن آوری کار می کنند؛ محصولات و خدماتی تولید می کنند که به زندگی مردم کمک می کند. یکی از ویژگی های یک کارآفرین که تفاوت ایجاد می کند گرسنگی است! گرسنگی یا تشنگی برای موفقیت با عزم راسخ شما و محکم کردن شما به کار می‌آید در یک نتیجه ، ترس شما از شکست را از بین می برد. وقتی برای رسیدن به آن تلاش می‌کنید ، هیچ چیز مانع شما نمی شود.

4. رانندگی کنید

یکی از ویژگی های مهم یک کارآفرین یافتن راهی برای استقامت حتی در زمان ترک کار است. چگونه آنچه را که مردم نیاز دارند و می خواهند با دیدگاه خود همسو کنید؟ ساختن یک برنامه شروع محکم است ، اما برنامه ها تغییر می کنند. یک هدف و چشم انداز بزرگتر از خودتان بسازید ، سپس یک نقشه ایجاد کنید تا شما را به آنجا برسانید. وقتی انگیزه ای بیشتر از پول داشته باشید ، بدون شکایت کار لازم برای موفقیت را انجام می دهید.

5. وقف

شما می توانید تمام خصوصیات کارآفرینان موفق را داشته باشید اما اگر خود را وقف رویکرد فعال در ایجاد یک تجارت بصیر نکنید ، هنوز موفق نخواهید شد . وقتی طرحی را برای یک شرکت کاملاً متفاوت تهیه می کنید و می فهمید که چگونه بر مردم تأثیر می گذارد و این دنیا را به مکانی بهتر تبدیل می کند ، به هدفی اختصاص می یابید که می توانید آن را تجسم کرده و به واقعیت تبدیل کنید.

6. اصالت

اصالت یکی از نادیده گرفته شده ترین ویژگی های یک کارآفرین است – اما سهم زیادی در موفقیت در تجارت دارد. چرا؟ این به شما کمک می کند با مشتری و کارمند خود روابط عمیق تری ایجاد کنید ، روابط را ایجاد کنید و نفوذ خود را افزایش دهید . بیشتر مشتری ها از فاصله یک مایلی از عدم اصالت احساس بو می کنند. با این وجود هرچه اصالت بیشتری کسب کنید ، نتایج بیشتری خواهید دید.

7. انعطاف پذیری

برای به دست آوردن این انعطاف پذیری ، شما نیاز به تجربه – و شکست دارید. توانایی استفاده از شانس ، شکست ، یافتن درس و بازگشت دوباره از ویژگی های مهم کارآفرینان موفق است . آنها قادرند با اعتماد به نفس عمیق خود ، نیروی داخلی را که برای ادامه کار لازم است ، تأمین کنند. تجارت یک ورزش برای گلادیاتورها است ، نه ضعف قلب. آیا شما گلادیاتور هستید؟

8. اقناع

در یک زمان یا نقطه دیگر ، همه صاحبان مشاغل باید فروشنده باشند ، به همین دلیل اقناع یکی از ویژگی های مهم شخصیت کارآفرین است . وقتی می خواهید یک مدیر را متقاعد کنید که محصول جدیدتان را حمل کند یا به کسی مراجعه کنید تا دیدگاه شما در بازار را ببیند ، بتوانید دیگران را متقاعد کنید که چشم انداز شما معتبر است رمز موفقیت است.

9. خودآگاهی

سازمان ها فقط به اندازه روانشناسی رهبران خود قوی هستند. شما باید نه تنها از نقاط قوت بلکه از نقاط ضعف خود آگاه باشید تا بتوانید افرادی باهوش تر از خود را استخدام کنید. شما باید بدانید که مهارت شما چیست و مهارت های شریک زندگی شما چیست تا بتوانید تیمی طلایی بسازید که تعادل شما را حفظ کنند. فقط در این صورت است که می توانید یک مالک شوید ، نه یک هم بنیان.

10. آماده سازی

زمستان همیشه در راه است. همیشه حساب می شود. اکثر مشاغل می ترسند و اگر آمادگی داشته باشید این بزرگترین فرصت شما خواهد بود. برای رسیدن از نقطه A به نقطه B به بیش از یک برنامه نیاز خواهید داشت – همیشه در بین این نقاط ناشناخته هایی وجود دارند که می توانند یک طرح تجاری سنتی را از بین ببرند. در عوض یک نقشه تجاری جامع تهیه کنید تا یک برنامه عمیق و انعطاف پذیر برای سناریوهای مختلف داشته باشید. اگر در اوقات سخت بتوانید خوب عمل کنید ، بر اوقات خوب مسلط خواهید شد.

.

بلاگر: منصور حیدرزاده

عضو تیم +CHANGE هستم | همیشه به دنبال یادگیری...

اگر این پست مفید بود، آن را به اشتراک بگذار
لینک کوتاه:
https://thisisamirbagheri.com/?p=29889

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت

ورود