ثروتمند - پولدار - سرمایه

7 تفکر فوق العاده برای ثروتمند شدن

امروزه به هر کسی که می رسی نخستین آرزویش این است که دارایی های بیشتری داشته باشد و روز به روز  «ثروتمند تر»  بشود اما بخش بزرگی از همین افراد فکر می کنند هرگز به این جایگاه نخواهند رسید و برایشان به مانند خواب و رویا می ماند.

آنها نخستین بهانه ای که می آورند این است شرایط اقتصادی موجود اجازه چنین چیزی را به آن ها نمی دهد و یا اینکه آنهایی که ثروتمند هستند نمی گذارند کس دیگه ای به این کاروان بپیوندد. باید بدانیم مشکلات و چالش ها همیشه وجود داشته و اگر تصمیم دارید پولدار شوید همین امروز باید آغازی برای این هدف باشد.

بازارهای زیادی برای این کار به وجود دارد به ویژه بازار سرمایه که همیشه خواهان پرورش ثروتمندان بیشتر است و فضا برای رشد سرمایه ها در آن به فراوانی یافت می شود. اگر می خواهید در این راه گام بگذارید باید پیش از هر چیز با اصول اولیه ای آشنا بشوید که راهگشای شما خواهند بود.

.

روی افزایش سرمایه تمرکز کنید:

اگر می خواهید ثروتمند شوید باید پیش از هر چیز بدانید تنها با یک کار نمی توانید به جرگه پولدارها بپیوندید چون شما با درآمد اندک سرمایه گذاری خوبی نخواهید و هیچ کس پذیرای حضورتان نخواهد بود.
پس باید روی افزایش داراییهایتان تمرکز کنید. برای این کار روش های بسیاری وجود دارد.
یکی از راهها این است که به چند کار متفاوت مشغول شوید و در زمان های بیکاری هم به کسب درآمد بپردازید.
اگر به زندگی ثروتمندان نگاه کنید برخی از آنها تا پنج شغل هم زمان را تجربه کرده اید تا توانسته اند ثروتشان را به اندازه ای برسانند که زمینه برای ثروتمند شدنشان فراهم شود.

.

پول را برای سرمایه گذاری در بیاورید نه پس انداز:

پس انداز کردن به این دلیل است که در آینده بتوانید آن را در یک جای مناسب سرمایه گذاری کنید نه اینکه تنها به فکر انباشت آن باشید زیرا با توجه به تورم ، روز به روز از ارزش پول شما کاسته خواهد شد.
هرگز پولتان را برای خریدن کالاهای هزینه ای صرف نکنید و پس اندازهای خود را در جریان ثروت آفرینی قرار دهید. صندوق های سرمایه گذاری می توانند نمونه مناسبی در این راستا باشند.
پس انداز زمانی به کار می آید که راه را برای افزایش دارایی ها هموار کند هر چند ثروتمندان به پس انداز دید مثبتی دارند.

.

خودنمایی نکنید:

برخی از افراد هنوز تبدیل به یک ثروتمند نشده اند پولهای خود را صرف خرید کالاهای لوکس و ماشین و ساعت گران قیمت می کنند که این یک اشتباه راهبردی است.
شما باید اجازه بدهید سرمایه گذاری شما به یک حرکت جریان ساز تبدیل شود پس از آن کمی آن را برای خریدهای خود اختصاص دهید.
نمایش همیشه یک نمایش است پس خود را برای این کار بیهوده مصرف نکنید که هیچ پشتوانه ای برای شما به ارمغان نخواهد آورد.
شاید اگر به دنبال ریخت و پاش باشید هرگز پولدار نشوید چون تا به پول یا پاداشی می رسید آن را بی جا خرج می کنید.
بگذارید مردم با توانایی و کارتان شما را بشناسند نه خریدهای بی اندازه.

.

نگرش خود را نسبت به پول عوض کنید:

باید بدانید هر چیزی که به آن باور دارید رخ خواهد داد پس برای ثروتمند شدن باید ذهن پولدار داشته باشید. از گذشته های دور هر کسی به ثروت رسیده نخست اندیشه خود را در این مسیر قرار داده است. ثروتمندان می گویند همه چیز در اختیار آنهاست.
تجربه ثابت کرده نگرش افراد پولدار بسیار زیاد با افراد دیگر تفاوت دارد و در واقع این بخش از جامعه به دلیل همین تفاوت هاست که نسبت به دیگران رشد خیره کننده ای داشته است زیرا آنها به گستره دید خود پیچ های خطرناک را به سادگی رد می کنند و به قله ثروت می رسند.

.

سرمایه اصلی خودتان هستید:

باید بدانید مهم ترین سرمایه ای که دارید خودتان هستید پس باید پیش از هر چیز روی بهبود مهارتهایتان کار کنید. کسانی به ثروت می رسند که نخست خودشان را به عنوان سرمایه گذاری قرار دهند وگرنه به احتمال زیاد چیزی جز شکست نصیب شما نخواهد شد.
پیگیر آن چیزی باشید که دوست دارید و می تواند شما را به سرمایه بزرگتری تبدیل کند از این رو بهتر است کتاب خواندن و یادگیری را فراموش نکنید و با گوش دادن به پادکست های آموزشی و یا هم نشینی استادان حرفه ای و کارآزموده دانش خود را افزایش دهید.
به کارهایی بپردازید که از آن لذت می برید برای نمونه ورزش کنید و با دوستان نزدیک خود رفت و آمد داشته باشید. عشق بورزید و عشق بگیرید.
زندگی افراد موفق به ما یادآور می شود که همه آنها بسیار به مطالعه علاقه مند هستند و بخشی از زندگی خود را در شبانه روز به این کار اختصاص می دهند.
وارن بافت با آن ثروت افسانه ایش هشتاد درصد زمان خود را برای مطالعه صرف می کند.
بهتر است کتاب هایی را بخوانید که ثروتمندان و آدم های موفق نوشته اند چون در آنها نکته هایی می یابید که روزی به کارتان می آید.

.

هدف ها را تعیین و تصور کنید:

اگر می خواهید به ثروت برسید باید مسیر آن را بدانید. دانستن این مسیر جز با تعیین هدف ها شدنی نیست. شما باید بدانید چه می خواهید تا به دنبالش بروید وگرنه مسافری خواهید بود که مقصدی ندارد بنابراین هرگز هم نمی رسد.

.

کنار دوستان خوب بنشینید:

همیشه بکوشید افراد باهوش و برجسته را دور خود جمع کنید. کسانی که به هدف ها و چشم اندازهای شما کمک می کنند. زیرا چند ذهن نیرومند می توانند به کامیابی یک ذهن یاری برسانند.
از دیرباز گفته اند ما همیشه شبیه کسانی خواهیم شد که با آن ها زیست می کنیم. به همین خاطر است که افراد ثروتمند تنها با افرادی مانند خود ارتباط برقرار می کنند.
دوستان مانند آینه ای هستند که خودتان را در آنها می بینید بنابراین بهتر است با کسانی بگردید که از شما بهترند و حس بالقوه رشد را شما شکوفا می کنند زیرا میلیاردرها متفاوت تر از افراد عادی می اندیشند  و همین موضوع که از آن به نام تغییر در نگرش و اندیشیدن به پول نیز یاد می شود در شما پدیدار می شود.

.

مقاله

.

بلاگر: منصور حیدرزاده

عضو تیم +CHANGE هستم | همیشه به دنبال یادگیری...

اگر این پست مفید بود، آن را به اشتراک بگذار
لینک کوتاه:
https://thisisamirbagheri.com/?p=17504

4 پاسخ

  1. دوست من، به نظرم در کل سوالتون اشتباه هست… در مقاله گفته شده پیش از اینکه ثروتمند شوید سرمایه خودتون رو صرف به نمایش گذاشتن دارایی نکنید… و شما میگید که وقتی پولدار شدم چرا نخرم؟؟ اجناس لوکس پس برای کی ساخته شده؟؟ من خودم از دوره ی چینج پلاس یاد گرفتم که معنای ثروتمند یعنی غنی بودن در هفت زمینه… یاد گرفتم اگر قبل از رسیدن به ثروت اعتماد به نفسم متکی به تایید و تشویق دیگران باشه هر لحظه امکان داره باورهام از هم پاشیده بشه و با دریافت نکردن اون تاییدها حتی از ادامه ی راه منصرف شم… در راه موفق شدن و رسیدن به ثروت قطعا در دوره های جناب باقری یاد می گیرید که جریان طلایی پول رو بوجود بیارید و بعد از اون قطعا خرج کردن و لذت بردن از پول و دارایی ها نعمتی هست که میتونیم ازش لذت ببریم… به شدت دوره چینج پلاس رو توصیه میکنم.. قطعا دیدگاهتون به همه ی جوانب زندگی تغییر اساسی پیدا خواهد کرد…

  2. سلام ممنونم از مقابه خوبتون🙏🏻🌸با همه موارد موافقم جز خودنمایی نکنید. خوب پولدار میشیم برای چی؟! برای اینکه از پولمون لذت ببیریم. اون کالاهای لوکس برای گی ساخته میشه؟! برای ادم های پولدار اونوقت چرا ازش استفاده نکنیم؟!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت

ورود